Matinal de bàsquet el 25 de setembre de la mà d’Ontibàsket 3×3

El grup Ontibàsket 3×3, del Club Martínez Valls Bàsquet, arranca una nova temporada esportiva, el motor de la qual són diferents activitats durant les pròximes setmanes. La primera: una matinal de bàsquet en el marc de l’escola esportiva del club, que tindrà lloc al CEIP Martínez Valls. Aquest esdeveniment busca aconseguir diferents propòsits, donat que funcionarà com a acte inicial de la temporada a l’escola del club, com una jornada de portes obertes i també com una manera d’apropar la modalitat 3×3, bàsquet de carrer, als més joves.

Així, la matinal se celebrarà el 25 de setembre, de 9.00 a 13.30 hores, i inclourà a conjunts des de la categoria Benjamí fins als equips Sènior del club. Aquesta informació es pot ampliar a la pàgina web www.ontibasket.es, on també es pot realitzar la inscripció i on estan penjades totes les novetats del club.

LLIGA LOCAL

La resposta del club enfront de l’èxit dels últims torneigs de l’Ontibàsket ha estat preparar quatre cites més en aquest format, a més de la lliga local. L’escenari de totes elles serà la pista del parc Pere IV.

Quant als torneigs, la Supercopa Ontibàsket 3×3, el primer de tots, es disputarà el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre. No obstant això, encara no se saben els horaris. El dijous 21 començarà la lliga, dividida en dues: la d’hivern i la d’estiu. El segon torneig està previst per a abans del descans de les festes de Nadal. Els altres dos restants estan pensats per a alguna data entre Pasqua i estiu. Cal recordar que encara no s’han obert les inscripcions.