Menjar de tapes i música en directe, el plat fort del Mercat Medieval la Farigola

Durant aquest cap de setmana, i des d’ahir, divendres 12 d’octubre, la localitat valldalbaidina de Bocairent celebra als seus carrers la XIII Fira de Comerç amb una sèrie d’activitats pensades per a l’ocasió.

Durant el dia de hui, cap la possibilitat de gaudir de la música en directe a les proximitats del Mercat Medieval, amb les actuacions de SM Vila de Bocairent, a les 12.00 hores, Sin Rastro, a les 13.00 hores, el grup de Danses, de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub, a les 18.00 hores, l’actuació de Lampedusa, a les 19.00 hores i de Gatico a les 21.00 hores, amb la possibilitat de sopar de ‘tapeo’ al mateix mercat. Aquesta jornada musical conclourà amb el concert del gurpo EÑE a partir de les 00.00 hores.

Demà, diumenge 14 d’octubre, la música en directe continuarà fins a la vesprada, amb les actuacions d’Amanita Suit, a les 13.30 hores, i germans Brothers, a les 18.00 hores. A més, hi ha organitzats diferents esdeveniments culturals com la cercavila del Circ, a les 11.30 hores, la qual anirà seguida de la desfilada infantil dels Moros i Cristians i de la cercavila dels Cabolos, a les 13.00 hores. A les 20.00 hores tindrà lloc l’acte de cloenda amb l’espectacle de foc La Finestra Nou Circ a càrrec de la Farigola Teatre.

Pel que respecta a la ciutat d’Ontinyent, aquest cap de setmana es presenta intens en quant a cites esportives, entre les quals es troba la Jornada de portes obertes, al poliesportiu municipal, organitzada pel Club Rugby Ontinyent. Aquesta jornada ha començat aquest matí a les 9.30 hores, i comptarà amb una sèrie d’activitats pensades per a tots els públics i un partit d’exhibició a les 13.00 hores.

Quant al futbol, l’Ontinyent CF es veurà les cares, aquesta vesprada, amb el segon equip del Futbol Club Barcelona. L’equip català torna al Clariano després de huit anys per disputar un partit amb el qual l’Ontinyent podria arribar a posar-se primer en la classificació.

Per a demà, la Colla de Campaners ofereix la possibilitat de participar en una visita guiada pel Campanar de la Vila. La visita començarà a les 10.30 hores des de la plaça de l’església de Santa Maria, junt a la Porta del Bon Pastor, i suposarà un cost d’1,50 euros.