Més de 4.200 persones en llista d’espera al Campus

El Campus d’Ontinyent obri el termini per a la matrícula amb la totalitat de les places esgotades en les seues quatre titulacions per al curs 2022/2023 (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre/a d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant 3.572 estudiants en llista d’espera. A aquesta xifra, cal sumar les 697 persones que estan en llista d’espera per al Màster Oficial en Psicologia Sanitària, que començarà a impartir-se aquest setembre. Això dóna un total de 4.269 persones que s’han quedat en llista d’espera i que seran informades si alguna persona renúncia durant el procés de matriculació.

El president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent i alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que “aquestes xifres ens omplin d’orgull com a ciutat” perquè són el resultat de molts anys de treball conjunt per part dels patrons de la Fundació i la implicació de la Universitat de València, que ha sigut clau per al creixement del campus.Per la seua part, el regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que aquestes xifres constaten que “Ontinyent és ja tot un referent universitari a les Comarques centrals”.

Notes de tall

A la demanda global de les quatre titulacions cal destacar l’increment de les notes de tall que han pujat per a l’accés a una plaça. En el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport es requereix un 10,52 sobre 14; per al grau d’Educació Infantil un 8,87; per a ADE un 7,15 i per a Infermeria la nota de tall es dispara a un 12,22.