Més festers amb dret d’eixir a l’Entrà d’Ontinyent: 3.845

Les Festes continuen marcant registres a l’alça. Els Moros i Cristians d’Ontinyent mantenen la seua bona salut pel que fa al nombre d’adhesions en quotes de carnet. Si al mes de setembre del 2022, després de l’última edició festera i la Creuà de la majoria de les comparses, es registraven 3.525 socis majors de 14 anys (i per tant amb dret a participar a les Entrades cristiana i mora), la xifra s’ha tornat a incrementar. A poc més d’un mes per a les Festes de 2023, els carnets cotitzats a la Societat de Festers arriben a la xifra de 3.845 socis. A aquesta quantitat cal afegir la dels carnets expedits a menors de 14 anys. Fa un any, la xifra total es va marcar en rècord, amb 4.794 associats, una quantitat que, fins i tot, es podria superar enguany.

Això no significa que a les Entrades d’Ontinyent eixiran només 3.845 persones, abans el contrari la xifra es multiplica per més de quatre perquè cal afegir tots els músics, ballets, grups d’extres… un volum que pot aproximar-se als 15.000 participants.

Cal recordar que demà dijous, a les 11 del matí, s’obrirà la plataforma enterticket.es per vendre part de les 10.000 localitats que enguany es posaran a disposició del públic.