Miguel A. Sarrió es llicencia per la Royal School of Music de Londres

Després de quatre anys d’estudi, i tota una vida dedicada a la música, l’ontinyentí Miguel A. Sarrió Nadal realitzava el passat desembre, en Huelva, l’examen final de la Llicenciatura en Direcció d’Orquestra per la ABRSM, la Royal School of Music de Londres, la patrona de la qual és la reina d’Anglaterra. Ara, s’ha fet el resultat d’aquest examen, que el músic ontinyentí ha superat.

Miguel A. Sarrió és natural d’Ontinyent. Va iniciar els seus estudis musicals de la mà del seu avi matern, José Mª Nadal Ferrero, i del seu pare, Miguel Sarrió Ferri, fins que en 1975 es va fundar el Centre Musical “Josep Melcior Gomis” a Ontinyent. Músic, director, compositor, va ser Director del Conservatori Professional “Josep Melcior Gomis” d’Ontinyent (elegit per votació del claustre de professors) i professor de trompeta del mateix centre.
Ha sigut director titular de la Unió Musical d’Aielo, de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, del Grup de Dolçainers i Tabaleters “El Regall” d’Ontinyent, de la Coral de Puríssima, de la Unió Musical de L’Orxa, de la Societat Artístic Musical “La Vall” de Càrcer, de l’Agrupació Musical “La Nova” de L’Olleria, i actualment és el director titular de la Societat Musical Vila de Bocairent.