Miguel Micó puja al més alt del pòdium al Triatló d’Alacant

Miguel Micó puja al més alt del pòdium al Triatló d’Alacant

El passat dissabte 18 de maig va tindre lloc a la ciutat d’Alacant la primera de les proves que conformen el circuit Mediterranea Triatlón, una lliga de 3 curses que es disputen en cadascuna de les capitals de província de la Comunitat Valenciana: Alacant, Castelló i València.


La mítica platja del Postiguet va ser l’escenari sobre el qual es va desenvolupar el primer segment del Triatló d’Alacant. Després de la natació, les i els triatletes van haver de pedalejar pel centre de la ciutat alacantina per a finalitzar amb la carrera a peu que completava aquesta prova combinada.


Pel que fa a la participació del Club Triatló Ontinyent, Miguel Micó va completar la prova supersprint (350 metres de natació, 10 quilòmetres de ciclisme i 2.500 metres de carrera a peu), travessant la meta en la primera posició de la seua categoria.

D’altra banda, Quique Campos i Toni Bataller van formar parella per a completar un triatló format per 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu, sent els 4ts classificats.


El cap de setmana també va ser de competició per a les més menudes i els més menuts del club ontinyentí. El diumenge un total de 10 escolars van participar a l’Aquatló del Puig en categoria infantil, aleví i benjamí.