Miguel Richart, l’exemple del nou futbol unit a Ontinyent

Corre el minut 78 d’un encallat partit entre l’Ontinyent 1931 i el Castelló B. Miguel Richart, sempre atent, sempre implicat en cada jugada, segueix el dispar de Lluís Felipe que rebota en un defensa. Ell s’avança a tots i soprén el porter. 1-0 que val una victòria, tres punts i l’Ontinyent es manté segon a la classificació.

Amb el seu primer gol al Clariano Miguel Richart, 20 anys, és el primer jugador que ha marcat amb el Deportivo Ontinyent (ara filial) i al primer equip al que s’ha incorporat aquesta temporada. El jugador d’Ontinyent representa l’exemple del que s’ha aconseguit enguany. Després de molts anys de divisió i separació darrere de la desaparició de l’Ontinyent C.F., els tres clubs actuals, Ontinyent 1931, FEBO i CF Clariano van decidir unir els seus esforços en una mateixa línia de treball. Amb autonomia per a les tres entitats però amb una idea compartida: crear una cantera forta i potent que produisca jugadors que puguen arribar a la primera plantilla, la de l’equip que juga al Clariano a Tercera.

Miguel Richart, que havia passat anteriorment per l’Alzira, l’Elx i l’UCAM Múrcia és l’exponent màxim. Compagina les seues actuacions en el primer i el segon equip. Entrena amb els de Roberto Bas, reforça als d’Àngel Guarner i s’ha convertit en un referent per a continuar escrivint el camí d’unitat que ha mamprès el futbol a Ontinyent.