Mor un home de 44 anys en una piscina d’Ontinyent

El fatal succés s’ha produït a primera hora d’aquesta vesprada. Segons informa el Centre de Coordinació d’Emergències, un home de 44 anys ha mort en una piscina d’una caseta situada en la zona de Santa Anna.

Efectius d’emergències s’han personat després de rebre l’avís de que un home estava inconscient en la piscina d’un xalet. Fins allà s’ha desplaçat una unitat del SAMU. El personal mèdic ha intentat realitzar les maniobres de reanimació però tot ha estat estèril perquè l’home havia mort.

També s’han desplaçat unitats de la Policia Local i de la Guàrdia Civil al lloc dels fets. Es previsible que s’inicie una investigació per determinar les causes d’aquesta mort. Segons les primeres versions facilitades per fonts oficials l’home pertanyia a una quadrilla d’obrers que realitzava uns treballs a la zona. S’havia sentit malament per les altes temperatures i, segons sembla ser, s’ha introduït en l’aigua amb el fatal desenllaç. Els seus companys l’han trobat després quan l’han anat a buscar perquè tardava en tornar. Segons aquestes fonts es tracta d’un obrer de Barxeta.