Mostra Villena una fira referent del sector econòmic

Mostra Villena arrancarà divendres que ve 20 d’octubre, en una edició en la qual modifica la seua estructura i en la qual s’integren Artefiesta i la fira d’atraccions. Tal com comenta la regidora de Desenvolupament Econòmic, Paula Garcia, l’esdeveniment busca convertir-se en una fira referent en el sector econòmic de la Comunitat Valenciana i en un dels grans esdeveniments de l’any a la ciutat.
El divendres 20 d’octubre a les 17 hores s’inaugurarà Mostra Villena amb la participació de quasi 100 expositors que seran un gran aparador comercial i associatiu de la ciutat, en la qual s’han dividit per zones, amb els sectors del motor, l’agrícola, el comercial i l’associatiu. A les 19 hores es presentarà Artefiesta en la plaça de bous, en la qual formaran part 26 signatures relacionades amb el sector fester. A més, s’ha habilitat una gran passarel·la en el centre del cus on, al llarg de les tres jornades de fira, es realitzaran exhibicions de vestits, ballets i maquillatges relacionats, principalment, amb l’artesania dels Moros i Cristians.
El canvi d’ubicació és la principal novetat de Mostra Villena. En esta edició, per primera vegada, els expositors s’instal·laran en l’avinguda Constitució, des de la intersecció amb l’avinguda Papa Joan XXIII i fins a la plaça de bous i als carrers adjacents com a Parany o Tambor de Granaders. Els expositors de la Ruta del Vi, les experiències gastronòmiques se situaran en la zona del Mercat Municipal. Així, en la piràmide de la plaça s’han organitzat xarrades i exposicions.
Finalment, en el recinte firal estarà destinat als més xicotets i als joves, amb la fira d’atraccions.
“Este nou esdeveniment és molt divers, amb un gran nombre d’empreses de diferents sectors, una oferta cultural, gastronòmica i d’oci molt important que faran del mateix un esdeveniment diferent, ja que a més, de nombroses empreses, assistiran poblacions de la comarca, cinc cellers de la Ruta del Vi, membres de la plataforma Node logístic Interior, la Junta Central de Festes, JOVEMPA, l’Associació d’Empresàries d’Alacant, Empresarias.com de Villena, entre altres”, ha explicat l’edil de Desenvolupament Econòmic.
Per a facilitar l’estacionament, l’Ajuntament ha habilitat el solar d’ADIF, al costat del carrer la Verge, han situat al final de l’avinguda Joan XXIII i de divendres a diumenge estarà obert l’aparcament subterrani de la plaça de bous.