Nombroses incidències pel vent

El cap de setmana a Ontinyent ha estat marcat per les fortes ratxes de vent. Caiguda d’arbres, fanals, jardineres, i altres elements. Una situació que s’ha donat no només en Ontinyent sinó que ha sigut generalitzat a la resta de la província, on el Consorci de Bombers ha hagut d’intervenir en més de 250 incidències.

En el cas de la capital de la Vall d’Albaida ha destacat la caiguda d’un pi a l’estació de tren, a primera hora del matí del diumenge, que va causar que els trens de la línia Alcoi-Xàtiva no pogueren circular fins passades les 10.30 hores. A més, en la nit del dissabte un fanal va caure al Pont de Santa Maria. També van haver incidències destacables per arbres i branques caigudes al Camí de la Farola i a la plaça de Sant Domingo.

El fort vent també va provocar que l’ajuntament tancarà el parc de La Glorieta. Per això, diumenge, la festa benefica Animal Christmas va haver de ser traslladada a l’aparcament de la Sala Gomis. Mentre que l’actuació del Festival de Circ i Teatre al Carrer prevista en la plaça de la Concepció es va celebrar al Teatre Echegaray.