Obert al trànsit el primer tram de Martínez Valls després de la reforma

Encara es treballa. Sobretot operaris al servei dels establiments que s’acceleren per acabar els últims detalls. Perquè el tram de Martínez Valls entre Pintor Segrelles i José Simó Marín s’ha obert al trànsit fa unes hores.

Després d’uns mesos de tancament i lògiques molèsties que sempre ocasionen les obres públiques, els treballs han finalitzat un dia després del que s’havia anunciat ja que la pluja del dimarts va obligar a endarrerrir les últimes feines. De moment ja circulen els vehicles. I es pot observar un tram diferent al primer que es va reformar entre Pintor Segrelles i Daniel Gil. Les voreres amples. Noves faroles d’il·luminació. Vegetació substituida. Però es podrà continuar aparcant a les dos bandes. Això sí, en una d’elles es mantidrà la zona blava. I en els dos casos s’estacionarà en cordó. El paviment de les voreres també llueix amb una classe distinta, per evitar relliscades.

Es tracta de la primera fase de les obres previstes de remodelació de la principal artèria comercial de la ciutat. La següent fase ja es troba en marxa entre José Simó Marín i Manuel Simó Marín. Quedaria encara una tercera i última que enllaçaria amb el Dos de Maig.