Ocupació hotelera al 90% a Ontinyent per a la Setmana Gran

Tot comença a partir d’aquest cap de setmana. Amb la prèvia hui del Ball dels Llauradors. I demà dissabte visita dels càrrecs a les residències dels majors. I el diumenge, Esmorzar de la Llàgrima, Presentació i Pregó de les Festes. La Setmana Gran arranca i a poc a poc els dies aniran omplint-se d’actes i d’activitats festives.

I els visitants que arriben per saborejar i viure intensament la setmana de festes per excel·lència d’Ontinyent ja tenen feta la seua reserva des de fa temps. Tant és així que, en alguns establiments com l’Hospederia Gomis, s’anunciava que estaven complets per a la Setmana Gran ja fa set mesos.

La tònica general dels establiments que poden hospedar gent durant estos dies és la mateixa. Quasi complet. La mitja a la ciutat rondarà el 90% d’ocupació i en alguns casos s’arribara al 100%. Molts dels visitants han d’anar a poblacions veïnes com l’Olleria i Aielo de Malferit des d’on es desplaçaran a Ontinyent per viure i disfrutar, sobretot, dels actes a partir del dijous.

L’únic hotel de la ciutat, l’Hotel Kazar, encara disposa d’habitacions però ja presenta una ocupació al voltant del 80% i s’espera crèixer els pròxims dies fins a situar-se en la mitja de la ciutat de quasi complet.