Ontinyent 1931 C.F.: Unitat, Humilitat, Arrels

L’experiència viscuda en els últims temps obliga a establir noves bases. Nous fonaments. Una filosofia diferent. I el club Ontinyent 1931 C.F., que es troba en fase de constitució, ha explicat en una Carta de Valors quins són aquests pilars fonamentals. S’aposta per la unitat (de tota l’afició del futbol local). S’aposta per la humilitat (basada en el respecte i en els valors esportius). I s’aposta per les arrels (per sentir-se vinculats al territori).
El grup que impulsa aquesta iniciativa ja ha comunicat la seua intenció d’estar oberts a la participació. Tant que, fins i tot entenen que els primers senyals d’identitat que han donat a conéixer com el nom o l’escut són provisionals i, simplement, pretenien llançar la iniciativa.

Mullor al capdavant

Al capdavant del grup, Miguel Ángel Mullor com a president d’aquesta junta provisional. I en el seu equip figuraran homes i dones vinculats al futbol local. Roberto Bas, Juanma Bas, Alfonso Soler i Óscar Bernabéu. Tots ells van vestir la samarreta de l’Ontinyent C.F. I també ho va fer amb l’equip femení de la FEBO Sonia Santainés. I, amb la de l’equip de veterans l’ontinyentí nascut a Bulgària Nikolay Slavchev, que exercirà com a secretari.
Ara esperen el pròxim pas aquesta setmana: el desbloqueig de l’expedient en la FederacióValenciana. I, a partir d’ací, assentaran la plantilla, els pressupostos i la projecció social del nou club.

Carta de valors de l’Ontinyent 1931 C.F. (en constitució)

– Els impulsors del projecte Ontinyent 1931 CF volem compartir amb totes i tots els aficionats al futbol de la ciutat d’Ontinyent la següent CARTA DE VALORS ONTINYENT 1931 CF que ens motiva a posar en marxa esta iniciativa i que seran els fonaments i marcaran la direcció del camí que volem recórrer tots junts.

UNITAT

  • Volem que el futbol continue a Ontinyent.
  • Volem que el futbol servisca per compartir, en família i amb amics, moments feliços, moments que ens facen sentir-nos part de la mateixa comunitat.
  • Volem que tots treballen en un mateix sentit. Volem que tots siguen importants, que tots sumen. I que tots puguen participar, obertament, del projecte d’un club de futbol de referència a Ontinyent.
  • Volem estar vinculats activament amb el futbol de la nostra ciutat perquè tots som Ontinyent. La pedrera local, comarcal i la dels territoris veïns és la pedra angular esportiva del nostre projecte.

HUMILITAT

  • Volem un club que tinga com a bandera l’esportivitat, el respecte pels equips i les aficions rivals i els valors esportius. Volem un club que sàpia guanyar i sàpia perdre. Sempre amb dignitat.
  • Volem un club que siga conscient que només el treball, el treball i el treball podran donar-nos possibilitat d’èxit. La cultura de l’esforç i el compromís amb ell són les senyes d’identitat del club de les quals tots tenen que estar impregnats.

ARRELS

  • Volem un club que represente a tota la ciutat d’Ontinyent i que incloga, amb orgull, el seu nom. Per a passejar-lo per tots els camps i estadis. Per tots els territoris on el futur ens porte a jugar. I serem conscients que darrere nostre estarà el nostre poble i la nostra gent.
  • Volem un club que assumisca com exemple l’esforç i la dedicació de tants jugadors, tants directius i tants aficionats que s’han desviscut en èpoques passades pel futbol i per la ciutat d’Ontinyent.