Ontinyent acollirà el I Campionat U17 3×3 de la Comunitat Valenciana

Ontinyent tornarà a ser l’epicentre del bàsquet en la zona amb la celebració del I Campionat U17 3×3 de la Comunitat Valenciana. Un torneig, organitzat per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, que tindrà com a seu principal el pavelló Europa i del qual el Club Martínez Valls Bàsquet serà l’amfitrió junt amb l’Ajuntament d’Ontinyent i la col·laboració d’altres empreses i entitats.
Cal destacar que Ontinyent serà seu per partida doble. D’una banda, el cap de setmana del 13 i 14 de maig, acollirà la Fase Prèvia de la zona de València Sud i Alacant; mentre que Segorbe serà la seu de la zona València Nord i Castelló. Però a més, el poliesportiu d’Ontinyent serà també l’escollit com a escenari de la Fase Final que es disputarà el 20 de maig.
El Club Martínez Valls Bàsquet participarà a més amb dos equips, un femení i un altre masculí. El conjunt femení estarà dirigit per Toni Valero, mentre que el masculí ho estarà per Saúl Blanco.

Participants
En la Fase Prèvia d’Ontinyent participaran els clubs: Club Martínez Valls Bàsquet, CB Ilicitano, CB Benidorm, CB Terralfàs, CB Albufereta, CB Onil 3×3, Énguera Basket, UPB Gandia, CNB Xàtiva i CBF Cabo Mar.
En Segorbe ho faran: CB Castellón, CB Onda, Amics del Bàsquet, NB Paterna, CB Puerto Sagunto, bàsquet Alcàsser, NB Torrent, CB Claret, CB Morvedre, CB TLL Abastos, CB l’Horta Godella, CBA Godella, Fundació València Bàsquet i Mislata BC.
Els huit millors equips passaran a disputar la Fase Final el 20 de maig, de nou a Ontinyent. A més a més, els dos conjunts que arriben a la final (1r i 2n lloc) es classificaran per al Campionat d’Espanya U17 3×3 de Clubs.