Ontinyent acull la Final Four i l’Eset-Ontinet busca la glòria

Ontinyent acull aquest dissabte i diumenge la Final Four d’ascens de la Lliga EBA al pavelló ‘Fernando Rubio’, una cita que ha convertit a la capital de la Vall d’Albaida en epicentre del bàsquet valencià. Des del Club Martínez Valls Bàsquet confien en les possibilitats de l’equip dirigit per Saúl Blanco i destaquen la gran temporada i els bons resultats que s’han assolit. El primer rival al qual s’enfrontarà l’Eset-Ontinet aquest cap de setmana será a l’equip del CB Jovens l’Eliana, a les 19:30 del dissabte. Serà la primera vegada en competició oficial que disputaran un encontre, però no són un equip desconegut, ja que els d’Ontinyent els van visitar en pretemporada. Un partit que guanyava l’Eliana per 54-50, i en el qual l’equip del Martínez Valls Bàsquet jugava amb les baixes de Sergio Gómez, Jorge Soler i Gonzalo Amador.

L’Eset-Ontinet afrontarà diumenge el segon encontre del cap de setmana, que podrà ser amb el CBC Manises- Quart o amb el Bàsquet Altea. Pel que respecta als primers, aquests han vençut en 23 dels 28 jocs disputats. Un resultat idèntic als de l’equip amfitrió. A més, cal destacar que els de Manises han perdut en una ocasió davant el conjunt de l’Eliana i en una altra al pavelló ‘Fernando Rubio’, davant dels jugadors de Saúl Blanco. Aquest dissabte a la vesprada serà la primera vegada que competisquen amb el conjunt d’Altea, amb els quals es juguen el pas a la final.

El Bàsquet Altea ha estat un equip amb un joc molt dur i intens. Ha sigut el rival que més a prop ha estat de guanyar a casa de l’Eset-Ontinet aquesta temporada. Dels 28 encontres, ha perdut set, però cal destacar que en aquesta última fase, la classificatòria, només ha perdut un encontre dels sis que l’han conformat, justament, davant de l’Eliana. Els de la Marina Baixa arriben a la Final Four amb bona ratxa. I per últim, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet. Els d’Ontinyent enfronten aquests dos partits havent conegut la victòria en 23 dels 28 partits, i amb la important gesta de ser invictes a casa.

Pel que respecta als seus enfrontaments amb els rivals, i amb el ja nomenat encontre de pretemporada a l’Eliana, els de Saúl Blanco han jugat en dues ocasions amb el CBC Manises-Quart i el Bàsquet Altea, amb tots dos equips han perdut en una ocasió i han guanyat en altra. Sense dubte, quatre partits, que seran complicats, entre quatre equips avalats pels grans  esultats aconseguits durant la temporada. La gran final tindrà lloc el diumenge a les 12 hores. Des del club  Martinez Valls animen a tota l’afició a apropar-se al pavelló Fernando Rubio per animar als de Saül Blanco.

Horaris:

• Primera Semifinal: CBC Manises-Quart i el Bàsquet Altea, dissabte a les 17:30 hores, pavelló Ferrnando Rubio.
  • Segona Semifinal: Eset-Ontinet contra el CB Jovens l’Eliana, a les 19:30 hores, pavelló Fernando Rubio.
  • Tercer i Quart lloc: els dos equips derrotats s’enfronrtaran diuemenge,a les 10:00 hores, per lliutar pel 3r lloc.
  • Final: entre els dos guanyadors, a les 12 hores, diuemenge.