Ontinyent acull la trobada “Més que Tenis” de la Fundació Rafa Nadal

El Poliesportiu Municipal d’Ontinyent acollia aquest dimarts una trobada dels dos centres valencians participants en el projecte “Més que Tenis” de la Fundació Rafa Nadal, que reunia a prop de 100 persones vinculades al Centre Ocupacional José Antonio Bodoque d’Ontinyent i el Centre Ocupacional Municipal de Requena.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pels regidors de Política per a les Persones (Paula Soler) i Educació i Esports (Ferran Gandia) inaugurava una jornada en la qual a més de 41 usuaris d’aquests centres que participaven activament d’aquest encontre no competitiu, assistien monitors i monitores, voluntaris en funcions de jutges i arreplega pilotes i altres usuàries i usuàries com a públic.

Des del Centre Ocupacional d’Ontinyent, Mª Teresa Vilaplana, Eliseo Prats i José Llin explicaven que “la plataforma de foment de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual Special Olympics Espanya ens va posar en contacte fa uns anys amb la Fundació Rafa Nadal, amb la que anem participant d’unes trobades que es fan a Manacor.

Els dos centres valencians que participem d’aquest projecte hem volgut crear altre punt de trobada amb aquesta activitat, que celebrem per primera volta amb el mateix ambient de germanor”.

La trobada d’aquest dimarts a Ontinyent incloïa proves adaptades a 5 nivells per a les diferents usuaris: un primer nivell amb proves individuals psicomotrius, tres nivells amb pilotes de baixa pressió adaptades, i un cinqué amb pilota convencional. Totes i tots els participants han rebut una medalla, tancant-se l’activitat amb un dinar de germanor al Centre Ocupacional d’Ontinyent.