Ontinyent avança en la preparació del dispositiu especial per a les festes de Moros i Cristians

L’Ajuntament d’Ontinyent està preparant ja el dispositiu municipal per a la “Setmana Gran” de les Festes de Moros i Cristians d’enguany, que tindrà lloc del 20 al 28 d’agost, així com dels dies previs a aquesta.

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de coordinació presidida per la regidora de Festes (Àngels Muñoz) i que ha comptat amb la presència dels regidors de Govern Obert (Pablo Úbeda), Sostenibilitat (Sayo Gandia) i Serveis Municipals (Jordi Vallés) així com el president de la Societat de Festers (Vicent Pla Vaello), representants de la Policia Local, Policia Nacional, Protecció Civil i tècnics municipals. A la reunió s’han repassat els diferents actes que es portaran a terme durant la “Setmana Gran”, revisant els possibles problemes que poden sorgir, així com els horaris d’obertura i tancament dels carrers, i les necessitats i suggeriments de la Societat de Festers i els diferents departaments.

Àngels Muñoz destacava la importància “de preparar amb la suficient antelació tots els detalls al voltant del dispositiu necessari per a tirar endavant les festes de la millor manera possible. Un equip humà que entre personal municipal i extern a l’Ajuntament implica a centenars de persones, que han d’actuar de forma coordinada, i uns preparatius que hem de dur a terme a les pròximes setmanes per potenciar al màxim el gaudi d’aquestes dates”. La regidora afegia que “per descomptat també serà imprescindible la implicació dels veïns i veïnes i les persones visitants, a les que fem una crida a gaudir de les festes amb una actitud cívica quant a la convivència entre les persones i també en l’ús de papereres, contenidors i elements urbans”, assenyalava.