Ontinyent crida fort contra les agressions sexuals

Centenars de persones es concentraven en la vesprada d’ahir a la plaça Major per condemnar la violació grupal a una xiqueta de 14 anys en una població de la comarca de la Vall d’Albaida. Una gran resposta ciutadana en un encontre que servia per a rebutjar no només aquesta agressió sinó també tota classe de violències contra les dones.

A la concentració, on es podia observar diverses pancartes amb lemes feministes, es va procedir a la lectura d’un manifest per part de diverses representants del moviment feminista. En aquest a més de fer patent la seua solidaritat amb la jove agredida i la seua família es va demanar a la justícia “que es pose a l’altura de les circumstàncies i que dictamine justament amb el mal que han fet, que els pose el càstig que mereixen”. A més feien recalcament en la importància de l’educació per prevenir aquestes situacions.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix “no importa on s’hagen produït els fets ni d’on siga la víctima ni on visquen els terroristes sexuals que la van violar. Ningú es mereix passar per una experiència així, que marcarà la seua vida. Que la justícia caiga amb tot el seu pes contra els culpables. La ciutadania ja els hem condemnat amb el nostre despreci més enèrgic i absolut. Aquesta nit a Ontinyent s’ha escoltat un crit ben fort i valent d’homes i dones contra la violència masclista i per la igualtat real”.