Ontinyent donarà a conéixer el seu patrimoni natural i cultural durant la Setmana Gran de Festes

Ontinyent donarà a conéixer el seu patrimoni natural i cultural durant la Setmana Gran de Festes. Així, des de la regidoria de Turisme i Museus de l’Ajuntament s’han previst tres rutes turístiques pel riu Clariano, als refugis antiaeris i a la Vila.

La regidora de Turisme, Mª Jose Alhambra, explicava que “la Setmana Gran de Festes és un dels moments que la ciutat rep més visitants i per això hem preparat una oferta turística que permeta a totes les persones visitants puguen descobrir els atractius de la nostra ciutat donant així continuïtat a tota l’oferta turística que oferim a l’any”. Precisament per aquest motiu, Alhambra anunciava que durant la Setmana Gran de Festes, el punt d’informació turística es traslladarà al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana perquè “totes les persones visitants puguen conéixer aquest museu que compta amb 4 sales on es poden veure al voltant de 70 peces relacionades amb el procés de fabricació tèxtil incloent també màquines, llibres antics i teles”.

En concret, el diumenge 20 s’ha previst un recorregut de senderisme aquàtic per la llera del riu Clariano, un entorn que alberga una rica flora i fauna de gran valor ecològic, hidrogeològic i paisatgístic. El dilluns 21 d’agost, es podran visitar els refugis antiaeris per tal de conéixer com es va viure la Guerra Civil a Ontinyent.

La programació continuarà el diumenge 27 d’agost amb una ruta cultural per la Vila, la qual inclourà a més de la visita al Palau, l’església de Santa Maria, la seua cripta, el campanar i la capella de la Puríssima. Per participar en aquestes rutes cal inscriure’s prèviament en Tourist Info Ontinyent, cridant al telèfon 962916090 o per correu a ontinyent@touristinfo.net.