‘Ontinyent En Viu’, el periodisme fet al carrer

Cada setmana el Periòdic d’Ontinyent ix al carrer per fer-se ressò de l’opinió dels nostres veïns i veïnes, sobretot d’aquells temes que marquen l’actualitat informativa de la nostra ciutat. Una secció audiovisual que ja acumula desenes d’històries des que va veure la llum per primera vegada el febrer de 2020. En aquell moment, la nostra companya Paula Arroyo preguntava als ciutadans sobre la situació del Carrer Major i el seu futur. En aquesta nova entrega, parlem del projecte de remodelació de la Glorieta i quin record tenen els veïns d’aquest espai tan icònic de la ciutat.

Un espai audiovisual on els habitants d’Ontinyent poden suggerir, mostrar les seues disconformitats, però sobretot expressar el que pensen. Des d’aleshores el nostre micròfon i càmera ha donat veu a centenars d’individus per parlar de diversitat de qüestions: mobilitat sostenible de la ciutat, futur del comerç local, impacte de la pandèmia, situació dels nostres barris o festes locals, entre altres. Històries que han generat debat en l’opinió pública local i ens han permés fer una radiografia social d’allò que passa al municipi.

En aquest enllaç de la plataforma audiovisual del nostre mitjà, ONTV, pots accedir a tots els vídeos dels quals disposa la secció. Un banc de contingut audiovisual on podràs trobar tota mena informació que passa a la nostra ciutat. Cal recordar que els audiovisuals també es podran trobar al nostre Facebook: El Periòdic d’Ontinyent.