Ontinyent ens Uneix presenta la seua candidatura a la plaça de Sant Domingo davant de centenars de persones

“Continue enamorat del meu poble, amb més ganes i força que mai i amb un gran equip que combina experiència amb cares noves per continuar transformant Ontinyent. Aquest és el meu bagatge”. Així presentava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la candidatura dOntinyent Ens Uneix que encapçala per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

Una candidatura que era presentada aquest divendres en un acte que reunia centenars de persones a la plaça de Sant Domingo, entre ells representants de desenes d’associacions i entitats locals, i on l’alcalde valorava la gestió realitzada i el bon balanç de la legislatura tot i haver s’ha hagut de fer front a la DANA, a la pandèmia de la COVID-19 i als efectes de la guerra també en l’economia local. També parlava d’accions concretes per continuar fent avançar Ontinyent, d’inversions encetades i que cal continuar com el parc inundable de Cantereria, el Museu Tèxtil, el Centre Intergeneracional del Delme o el Pla Edificant, a les que s’afegiran altres “sempre amb projectes ben armats, que és el que ens ha permés aconseguir aquests anys més subvencions que mai per a la ciutat”. Una candidatura “que no respon a colors ni a símbols, que posa Ontinyent per damunt de tot, i per al qual demane la vostra confiança amb la mateixa il·lusió que el primer dia”.

En l’acte d’aquest divendres es presentaven totes i cadascuna de les 21 persones que conformen la llista electoral, algunes de les quals intervenien prèviament a l’alcalde. Era el cas de les novetats a la llista: Alfonso Soler, Raúl Mollà, Begoña Muñoz, Inma López i Mª José Alhambra, qui posaven en relleu els avanços experimentats per Ontinyent com a ciutat amb Jorge Rodríguez com a alcalde, “el capità que qualsevol equip voldria tenir, el primer a estar lluitant per tot allò que siga millor per a la seua gent”, assenyalava Alfonso Soler; “una persona intel.ligent, treballadora, molt propera i sobretot un enamorat del seu poble, del nostre Ontinyent”, apuntava Inma López; “un alcalde amb una gran capacitat per escoltar i atendre propostes, per treballar de costat amb les entitats i associacions”, afegia Mª José Alhambra.

Un alcalde i un partit “que posa per damunt de tot el consens i la preocupació pel que realment importa, que és Ontinyent”, apuntava Raül Mollà; tot per aconseguir una ciutat “única en tots els aspectes, de la que estarien ben orgullosos els majors que ens han precedit i ja no estan”, de la mà d’un equip “que escolta, empatitza, és competent, divers, heterogeni i inclusiu”, manifestava Begoña Muñoz.

Finalment, qui precedia a l’alcalde era Natalia Enguix, número 2 de la llista, qui destacava, en primer lloc, la singularitat d’Ontinyent, “una ciutat que té clar que elegeix el seu alcalde, que no s’elegeix a Madrid ni a València”. Un alcalde “que ha transformat la ciutat i assentat les bases per a l’Ontinyent de les pròximes dècades”. La també regidora d’Hisenda destacava que , “estem vivint un moment històric, mai s’havia invertit tant en la nostra ciutat, mai l’ajuntament havia gestionat un pressupost tan elevat”, en 4 anys als quals s’han superat totes les dificultats sobrevingudes “per estat capaços d’executar el pla d’inversions previst, generant cada any superàvits i cobrint totes les necessitats de la població sense apujar impostos. Eixe és el nostre balanç, amb el nostre alcalde Jorge Rodríguez al capdavant”.

Enguix destacava “el trellat, la sensatesa, la paciència, l’esforç i la constància” com a característiques definitòries de Jorge Rodríguez, “cosa que trasllada a la seua acció de Govern. “Amb Jorge hem aprés que amb paciència, esforç i constància es pot aconseguir que tot vaja endavant. Encara que sempre queden coses per fer, ens presentem a estes eleccions amb la satisfacció de la feina feta”. “No hi ha major orgull a treballar pel teu poble i fer-ho en un equip cohesionat, fort i liderat pel nostre Alcalde, Jorge Rodríguez”, concloïa Natàlia Enguix.

Al costat de Jorge Rodríguez i Natalia Enguix conformen la llista, per ordre, Óscar Borrell; Sayo Gandia; Pablo Úbeda; Àngels Muñoz; Alejandro Borrell; Paula Soler; Jordi Vallés; Mª Jose Alhambra; Ferran Gandia; Inma Lopez; Begoña Muñoz; José Antonio Calabuig Oviedo; Raül Mollà; Inma Ibañez; Alfonso Soler; Katty Ushiña; Pepe Gandia; Anna Mengual i Rafa Tortosa, amb Miguel Alonso i María Cortés com a suplents.