Ontinyent finalitza la programació dels Espais Familiars amb l’actuació del grup “Els Ferralla”

El programa municipal “Espais Familiars” d’Ontinyent, posat en marxa el passat mes d’octubre, finalitzarà el dilluns que ve amb l’actuació del grup teatral “Els Ferralla”. Els “Espais Familiars” són un servei gratuït que ofereix l’Ajuntament d’Ontinyent a famílies amb xiquets i xiquetes de zero a 2 anys, amb activitats com musicoteràpia, expressió artística i sensorial, psicomotricitat, tallers d’alimentació o conta contes, entre d’altres.

La regidora d’Infància i Adolescència, Katty Ushiña, destacava l’interés del programa “per promoure la comunicació i els vincles saludables en les famílies, a través d’un temps compartit de joc i relació amb els fills i filles d’entre 0 i 2 anys. L’arribada dels fills i filles a la família és un moment de canvi important que pot provocar pors i ansietats en relació amb la criança; però també és un moment en què les mares i pares es troben especialment receptius i són conscients de la necessitat de pensar, sentir i compartir el que es viu. Amb aquest programa donem l’oportunitat d’enriquir-se i vincular-se tant amb les mateixes criatures com amb altres membres d’un grup més ample”, manifestava.

En aquesta edició, la novena, han participat 37 famílies, sent destacable l’augment de la participació dels pares. L’espectacle teatral-musical de cloenda a càrrec de “Els Ferralla” serà dilluns 12 de juny a les 17:30 h en la Ludoteca, obert a tot el públic que vulga participar i conéixer que són els Espais Familiars. Katty Ushiña tenia paraules d’agraïment “per a totes les famílies participants, persones col·laboradores i a totes i tots els professionals que han ajudat a fer realitat aquesta edició del programa amb el seu interés participació”, concloïa.