Ontinyent inaugura el dissabte els trams de l’anell ciclopeatonal amb una jornada esportiva

Ontinyent inaugurarà aquest dissabte la finalització de les obres de l’anell ciclopeatonal. A través de trams diferenciats, s’ha connectat l’IES l’Estació, el poliesportiu, el nou hospital, la coneguda “ruta del colesterol” i el passeig de Benarrai. L’acte de presentació també inclourà activitats esportives, que han estat organitzades per la regidoria d’Esports. Tanmateix, també tindrà lloc la presentació de la reforma del Velòdrom executada per l’Ajuntament dins el pla ‘Tornem Junts’.

L’obra, pressupostada en 339.000 euros, és la primera a finalitzar d’entre les subvencionades a la ciutat pels Fons Europeu Regional FEDER del programa EDUSI. Es tracta d’una actuació que ha servit per a atendre una demanda ciutadana dins el procés “Ontinyent Participa”, on se sol·licitava ampliar els carrils bici i vies de vianants a la ciutat.

La jornada del dissabte començarà amb dues passejades a peu i en bicicleta per l’anell ciclopeatonal, que tindrà com a punt de partida la zona verda de Benarrai. La cursa s’iniciarà a les 10:00 hores i acabarà a les 11 al velòdrom, on un total de 10 clubs esportius locals organitzaran tallers, a més se sortejarà material esportiu i una bicicleta entre els assistents.

El regidor d’Esports, Òscar Borrell, anima a la ciutadania a participar en aquesta jornada esportiva per conéixer els nous recursos que “contribueixen a seguir avançant com a eixa ciutat cada volta més sana, saludable i esportiva que volem que siga Ontinyent”, manifestava.