Ontinyent obri inscripcions a un nou cicle de visites guiades als refugis antiaeris

L’Ajuntament d’Ontinyent, mitjançant la regidoria de Turisme, ha obert inscripcions a un nou cicle de visites guiades pels refugis antiaeris de “El Regall” i “Tortosa i Delgado” durant els mesos de novembre i desembre. Seran un total de 4 visites guiades, els diumenges 12 i 26 de novembre i 17 de desembre, i el 6 de desembre, festivitat del dia de la Constitució espanyola.

La regidora de Turisme, M. José Alhambra destacava l’alta demanda que solen tenir aquestes rutes als refugis, “espais que valoren elements de la nostra història, amb la possibilitat al cas de Tortosa i Delgado de contemplar un audiovisual sobre el paper d’Ontinyent com a ciutat acollidora durant la Guerra Civil i assistir a un simulacre de bombardeig”. Cal destacar que durant la guerra civil, la ciutat era un dels nuclis industrials que van reorientar la seua producció a la fabricació de munició per a atendre la demanda d’armament de guerra, convertint-se en un possible focus d’atacs davant els quals es van crear aquests refugis.

Els grups tenen places limitades per a aquestes visites gratuïtes, que s’omplin per ordre de reserva en l’oficina de Turisme al Palau de la Vila, telefonant al 962916090 o adreçant-se al correu electrònic Ontinyent@tourstinfo.net.