Ontinyent participa en el Network per a organitzacions i ciutats per a les Eleccions Europee

Una delegació de l’Ajuntament d’Ontinyent encapçalada per l’alcalde, Jorge Rodríguez, ha participat hui a Lodz (Polònia) a unes jornades sobre la importància de la Unió Europea. Al costat d’Ajuntaments de Portugal, Polònia, Itàlia o Croàcia i d’organitzacions civils de Bulgària, Romania i Lituània s’ha debatut sobre la importància de traslladar les polítiques europees a la ciutadania jove per incrementar la participació en les eleccions europees.

L’alcalde d’Ontinyent ha aprofitat l’oportunitat per a donar a conéixer el treball de comunicació fet a Ontinyent per traslladar la importància que inversions com ara el Museu, la millora del Mercat, la creació d’una zona verda inundable a la Cantereria o el centre intergeneracional, executats amb Fons Feder de la UE, tenen per millorar la vida dels ontinyentins i ontinyentines. “Sols si fem tangibles les polítiques europees, la ciutadania podrà entendre-les i participar d’elles mitjançant les Eleccions Europees” ha assenyalat Rodríguez.

La jornada de treball ha servit també per a fer nous contactes amb Ajuntaments i associacions de Bulgària i Portugal per continuar implementant polítiques europees dirigides a millorar la vida de la gent mitjançant nous programes.