Ontinyent presenta el cartell oficial per a la celebració del Corpus 2022

Ontinyent ja té cartell oficial per a la celebració del Corpus 2022. L’autora del mateix, Sònia Mollà i el director del CEIP Bonavista, Kike Molina (en representació dels grups de ball), han presentat al regidor de Cultura un disseny on es poden observar diverses textures a les vestiments dels diferents personatges, reflectint la importància del sector tèxtil a la ciutat.

Cal recordar que el grup de ball del CEIP Bonavista és un dels 5 grups que participen d’esta festa (junt a Gegants i Cabets, Grup de Danses, Colla de Campaners i Associació de Festes del Camí dels Carros). L´any 2019 es va decidir que cada any s’encarregaria un dels grups de ball de confeccionar el cartell del Corpus.

Enguany, el grup de ball del Bonavista va designar  Sonia Mollà, dissenyadora textil amb més de 20 any d’experiència al sector, que forma part de la comunitat educativa del centre com a membre de la comissió dels balls i membre de l´AMPA. A més, el seu fill Mauro ix en el ball de la Veta i la seua filla Martina al dels Arquets. Des del CEIP Bonavista, Kike Molina destacava que per al centre “la preparació dels balls forma part del projecte educatiu, i aconsegueix crear un nexe d´unió entre l´alumnat, famílies i professorat”.

La processó tindrà lloc el diumenge 19 de juny, sempre precedida de la desfilada de la Vespra, el 18 de juny a les 19 hores. Diumenge 23, quan finalitze l’eucaristia, aproximadament a les 19 hores, tindrà lloc l’eixida de la processó cívico-religiosa del Corpus amb el següents balls: Cabets, Gegants, Arquets, Veta, Cavallets, Pastorets, Moma, Tartuga, Àguila i l’Enramada.