Ontinyent renovarà les 57 bicicletes de “Ontibici” i millorarà el sistema per facilitar la gestió i ús del servei

L’Ajuntament d’Ontinyent ha acordat amb l’empresa adjudicatària d’Ontibici, el servei públic municipal de préstec de bicicletes elèctriques, la renovació de les 57 bicicletes que es presten, així com la millora del sistema per facilitar la gestió i ús del servei.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, explicava que “seran uns canvis que pretenen fer un pas endavant en la prestació d’un servei pioner i que ha tingut una bona acollida, comptant amb bicicletes i aparcabicis nous i alguns canvis al sistema. Cal destacar que el nou sistema no suposarà cap cost addicional per a l’Ajuntament, i no alterarà les condicions econòmiques del contracte”, assenyalava.

Així, l’empresa Mobilitat Urbana Sostenible S.L.U. (MOVUS), incorporarà una nova flota de 57 bicicletes del proveïdor RideMovi. També s’experimentarà una renovació en el sistema d’ancoratge de bicicletes i estacions, augmentant el nombre de nodes disponibles i renovant també el sistema dels punts d’ancoratge de les noves bicicletes. A més a més, el programa informàtic que gestiona tot el sistema també serà renovat passant a un més eficient i intuïtiu. El procés de canvi es preveu que es duga a terme abans de la tardor