Ontinyent serà seu de l’Open Nacional de Jiu Jitsu Infantil

El pavelló poliesportiu d’Ontinyent tornarà a ser la pròxima setmana punt de trobada per a les persones aficionades a les arts marcials. Serà concretament dissabte 23 de març, amb la celebració de l’Open Nacional de Jiu Jitsu Infantil que organitza la Federació Valenciana de Judo, en les modalitats de ‘fighting’, ‘ne-waza’ i ‘duo’.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, apuntava que “l’acord que va signar l’Ajuntament amb la Federació Valenciana de Judo l’any passat, que ens va convertir en la 3a subseu autonòmica de la Federació, està servint per a fer d’Ontinyent una ciutat molt activa dins del món de les arts marcials. Vam equipar el pavelló amb nous tatamis facilitats per la Federació i estem acollint competicions de diverses modalitats. En aquesta ocasió podrem veure les evolucions dels més menuts i menudes, i de segur serà una jornada d’allò més interessant a la que animem a acudir a totes i tots”.

En concret, la jornada, que es desenvolupara en horari de matí i vesprada al pavelló, acollirà d’11 a 14 hores les competicions de minibenjamins i benjamins, i de 15 a 18 hores les de les categories alevins i infantils. Cal recordar que des de la signatura de l’acord la ciutat ha acollit la copa autonòmica de categories de base de judo; la Copa d’Espanya de Judo de Veterans; la Copa d’Espanya de Jiu Jitsu CV sub 16, sub 18 i sub 21; el XXXVIII Campionat Autonòmic de Wushu, i ara l’Open Nacional de Jiu Jitsu. Està previst que la ciutat aculla pròximament noves competicions.