Ontinyent, seu de la trobada d’escoles en valencià el 14 de juny

Escola Valenciana, la Federació d’Associacions per la Llengua, ha donat a conèixer el calendari i el desenvolupament de les diferents trobades comarcals que començaran el pròxim 23 de març i s’estendran fins el mes de juny per tota la geografia del territori valencià.

A la Vall d’Albaida s’ha fixat que la trobada, per a escoles de secundària i batxillerat, siga el divendres 14 de juny i serà a la capital de la comarca, a Ontinyent.

La trobada acollirà a centenars de xiquets i xiquetes arribats dels centres educatius de la Vall que participaran en una jornada lúdica i, al mateix temps, reivindicativa. En aquest cas el lema ‘Fem poble, parlem valencià’ es repetirà a cadascuna de les 22 trobades que s’han programat en altres tantes localitats.

Escola Valenciana ha presentat el manifest ‘Fem poble, parlem valencià’, que recull les línies d’acció i reivindicació que l’entitat treballarà enguany en el marc de les Trobades 2024, com la identitat de poble, la consciència lingüística i la cohesió social per mitjà de la llengua.