ONTV, la nostra plataforma audiovisual local, en marxa

El Periòdic d’Ontinyent posa en marxa la plataforma ONTV, la nova forma de vore la televisió, a la carta i online.

Una nova manera d’entendre, de vore i de viure els continguts audiovisuals. A través de qualsevol dispositiu mòbil. Connectant directament amb la nostra smart TV o fent-ho a través d’un adaptador USB. Per a disfrutar dels programes, les càpsul·les informatives i els directes en pantalla gran, en ordinador, en tablet o en el propi telèfon mòbil. Des de qualsevol lloc.

ONTV és la plataforma que recopila tots els continguts audiovisuals produïts per El Periòdic d’Ontinyent. Es pot accedir a través de la web periodicontinyent.com o, de manera directa, a través de la web ontinyentv.com. En la plataforma es poden trobar les diferents sèries que s’han emès fins l’actualitat, ordenades cronològicament en els seus respectius apartats.

Així trobem l’espai setmanal Ontinyent En Viu en què es pregunta a la ciutadania sobre algun tema d’actualitat. També els debats del Club Barcella que tenen lloc a l’hotel Kazar. L’actualitat es completa amb els Directes on tenen cabuda les retransmissions i els programes especials. D’altra banda, en els continguts a la carta es localitzen els programes actualment en producció: Otimaníacs, amb el seguiment a l’Ontinyent 1931 C.F.; Produint Futur sobre el valor afegit de les empreses de la nostra zona; Cáritas Comunica, amb reportatges de caràcter social; Ciutat On, amb informació social, econòmica i festiva, i la sèrie dedicada al club de bàsquet Martínez Valls, Ontibàsket, Esport i Valors.