Paula i Rafa ja estan al capdavant dels 60 Fallers de Sant Josep

Paula Albiñana i Rafa Cambra ja han estat proclamats com a Fallers Majors de 2024. Ells són els màxims representants, enguany, de la Falla dels Juniors de la parròquia de Sant Josep, una celebració que ja ha complit els seus 50 anys de vida.

Els dos van ser nomenats el dissabte juntament amb els seus companys, una cort integrada per 60 xiquets i xiquetes que representen els equips juniors del centre. Tot això en una vesprada primaveral que va convidar al pati de la parròquia a les famílies que acompanyaven els fallers.

L’acte de la presentació dels Fallers i Falleres va tindre també com a punt destacat el pregó que va pronunciar Amparo Sanfélix, una al·locució feta amb molta càrrega sentimental, des de les seues vivències i transmetent els valors del centre junior. Amparo Sanfélix ha estat educadora al centre i, actualment, col·labora en les tasques de cuina a les falles i campaments.

A partir d’ara s’enceten unes setmanes intenses de jocs i activitats fins el dia 19 de març en què tindrà lloc la Cremà de la falla. Per davant la kermesse amb els barracons, el concurs de paelles, els dos play-backs, el rally, la dansà i moltes altres propostes on els xiquets són el centre de tot, els protagonistes absoluts de la festa.

A la imatge de Objetivo 1:1 els Fallers Majors de 2024 Paula Albiñana i Rafa Cambra.