Pluja de competicions per al Club Atletisme Ontinyent

El Club Atletisme Ontinyent gaudia el darrer cap de setmana d’una intensa activitat. La primera cita era el Trail de Primavera Confrides. Víctor Torró era 24é sènior en la modalitat marató de 43 km i 2.600 m de desnivell positiu; mentre que en la modalitat de 24 km i 1400 m+, Luis Plaza era 15é veterà, Carles Hernández, 35é sènior i Cristian Calderón, 81é sènior. Des del club comenten que en el cas de Luis Plaza, aquesta prova ha servit com a preparació per al Trail de Zegama, ja que “aquest any Luis ha sigut agraciat amb un dorsal d’aquesta cursa” on la participació es fa per sorteig.

La segona cursa del cap de setmana va ser la 10K de l’Olleria, inclosa en el Circuit de Carreres de la Vall d’Albaida. Un total de 21 atletes del club ontinyentí van participar en aquesta prova, destacant els primers llocs d’Alberto Ferreira (veterà B), Rosi Pla (veterà A) i Daniel Andrés Menéndez (categoria infantil).

Fins a Zarra es van traslladar tres corredors del Club Atletisme Ontinyent per participar en el trail d’aquest municipi. Una competició de 13 km i 400 m positius, en la qual Eva Gil quedava 4a sènior, i Carmen Coll i Rafa Gil eren 1a i 4t en supermàster.

Sense dubte els trails van ser els protagonistes del cap de setmana, ja que Rafa Mollá representava al club ontinyentí en el Trail Millares, de 14 km i 600 m+, quedant en tercer lloc.

En últim lloc, Gilberto Vicedo va disputar el Campionat Autonòmic Vallada, on va disputar la cursa de 31 km i 1800 m+, aconseguint un gran 6é lloc com a sènior