Presumpta violació a una jove durant la passada matinada a Ontinyent

Ha ocorregut durant la passada matinada del dissabte 6 al diumenge 7 d’agost. Una jove estrangera que es troba al poble gaudint de les seues vacances, ha sigut forçada sexualment mentre tornava al seu domicili.

La jove es trobava reunida amb els seus coneguts i amics ontinyentins amb els quals està passant aquests dies de descans. Segons els fets, durant la seua tornada a casa l’agressor la va seguir i va aprofitar el moment en el qual la jove entrava al portal del seu habitatge per a assaltar-la i poder forçar-la i abusar de la mateixa.

Tan prompte com la jove va poder, es va posar en contacte amb els seus amics i coneguts amb els quals va estar passant els moments previs perquè l’acompanyaren a l’hospital d’Ontinyent.  És allí on roman ingressada a l’espera de l’arribada d’un mèdic forense procedent de València amb la finalitat que es dispose a reconéixer-la i puga determinar els danys patits per l’assalt.

La Policia Nacional va iniciar les degudes actuacions per a donar amb el parador de l’individu tan prompte com va tindre coneixement dels fets.