Ramon Garcia, nou director de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent

Ja s’ha fet oficial el que des de fa unes setmanes estava tancat, la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent té nou director titular: Ramon Garcia Soler. El músic i compositor d’Atzeneta d’Albaida, que ha estat compaginant als últims anys la direcció de formacions musicals a Alzira i l’Olleria, arriba per a fer-se càrrec de la banda degana d’Ontinyent.

Ramon Garcia ha tingut el suport dels músics que al mes de desembre van emetre el seu vot entre tres candidats en una sèrie d’assajos planificats perquè siguen els propis intèrprets de la Unió els qui valoraren la qualitat de direcció de cadascun dels aspirants. Posteriorment, la junta directiva de la Unió va ratificar la decisió i va tancar l’acord amb el nou director.

Conegut per la seua extensa obra musical, més de 100 composicions, i per una llarga llista de premis i reconeixements, Ramon Garcia arriba a la Unió amb tota la il·lusió i, amb el convenciment, tal i com ell mateix ha explicat en la seua presentació “d’anar a més i espere que els músics també”.

La junta directiva de la Societat Unió Artística Musical ha agraït públicament la tasca desenvolupada als últims anys per qui ha estat el seu últim director, Jesús Barberà, que continuarà vinculat com a músic i com a subdirector. Ara, el pròxim repte de la banda simfònica de la Unió serà el concert del Mig Any Fester, previst per al diumenge 24 de febrer.