Rebeca Torró serà la portaveu socialista a Les Corts Valencianes

L’ontinyentina, i encara consellera de Territori en funcions, passarà a ocupar una nova responsabilitat en aquesta legislatura 2023/27 com a portaveu del PSPV-PSOE a Les Corts Valencianes, en l’oposició. Així ho va decidir ahir el grup parlamentari socialista que presidirà Ximo Puig.

Rebeca Torró serà la síndica del principal grup de l’oposició. També hi seran portaveus Arcadi España, Mª José Salvador i José Chulvi.

El PSPV-PSOE tindrà un grup parlamentari integrat per 31 diputats. Cal recordar que Rebeca Torró figurava com a número 2 de les llistes socialistes per la província de València. L’ontinyentina ja té experiència en tasques des de l’oposició, precisament adquirida a l’Ajuntament d’Ontinyent on en la legislatura 2007-2011 el grup socialista tenia 7 regidors front als 11 de la majoria absoluta de Lina Insa. Posteriorment, en 2011 va arribar al govern municipal on, amb l’alcaldia de Jorge Rodríguez, va ser la seua tinent d’alcalde, amb tasques de regidora de Territori. En abril de 2016 va ser designada directora general d’Habitatge. Després del Cas Alqueria va substituir Jorge Rodríguez com a diputada comarcal, essent vicepresidenta segona i responsable d’Hisenda a la Diputació de València. En l’última legislatura ha estat secretària autonòmica d’Economia i, finalment, consellera de Territori.