Representació ontinyentina en el beisbol nacional

Loriet Enrique Alfonso Pérez i Loriet Enrique Alfonso Sánchez són pare i fill. A més de compartir nom i sang, també comparteixen una mateixa passió per l’esport, en concret pel beisbol. Naturals de Cuba, però residents a Ontinyent des de fa 17 anys, tots dos formen part dels Tigres de Gandia, un equip de beisbol que s’acaba de proclamar tercer d’Espanya en el campionat de 1a Nacional, que es disputava recentment a Astùries. El Loriet més veterà, el pare, explica que “és molt destacable aquest tercer lloc, ja que l’equip només té dos anys d’història i ja ha disputat aquest campionat final en dues ocasions”.

El tercer lloc no va ser l’únic trofeu que es van emportar cap a Ontinyent. Alfonso Sánchez aconseguia també dos premis més de manera individual: el de millor batedor i el campió de potència.

Un final de temporada molt satisfactori, per a aquests dos residents ontinyentins que ja estan començant a preparar un nou any esportiu, que s’iniciarà en unes setmanes. Aquests dos amants del beisbol entrenen cada setmana entre Ontinyent i Gandia i desitgen donar a conéixer aquest esport i que l’afició puga anar creixent, ací, a la capital de la Vall d’Albaida.