Roberto Bas: “Hem de reposar-nos amb il·lusió i treball”

Jornada estranya per a l’Ontinyent 1931 CF, que jugarà el seu pròxim partit aquest dimecres 20 de març contra l’UD Castellonense a les 20 h en El Clariano. . El conjunt blanc i negre afronta el partit intersetmanal ajornat per l’incendi de València en una setmana molt intensa, ja que ve de caure per 3 a 1 contra el Burriana, i rebrà altra vegada a casa diumenge al Llevant B. Roberto Bas analitza la situació de l’equip i el rival.

• Quina és la fórmula per reposar-se de la derrota contra el Burriana?
La millor fórmula és el treball i la il·lusió. Està clar que no tenim pressió de res. Estem molt ben situats en la taula, i és on han d’agafar-se per intentar aconseguir altres objectius. És cert que contra el Burriana a ells els va eixir tot, i a nosaltres no ens va eixir res. Però, hem de creure. És il·lusió, treball i tractar de reposar-se d’aquesta derrota, on al final anàvem amb el rol de visitant. Però, el partit que hem de superar és el de dimecres contra el Castellonense, és clau.
• Com veu a l’equip físicament de cara a aquesta setmana amb tants partits?

A l’equip, físicament bé. Van haver-hi tres jugadors que de normal estaven participant d’inici, per exemple el dia de l’Atzeneta i Torrellano, i que no van jugar aquesta setmana. A partir d’ahí, Pablo (Francés) no pot tornar, però Osoro i Cobo sí. Per tant, jo a l’equip el veig bé, perquè acaba els partits patint, però no d’alguna manera més fatigats del normal. Està clar que un partit és alta competició i l’esforç passa factura, però treballarem per a fer recuperació i compensació, i a veure per arribar al partit de dimecres el millor possible. Una vegada acabe el partit contra el Castellonense valorarem com acaben per a competir el dia del Llevant, diumenge altra vegada a casa.

• Ja des de la temporada passada, comencen a ser típics els duels entre Ontinyent i Castellonense, partits molt igualats, però on el Castellonense mai ha guanyat. El guió de partit serà paregut?
Al final, hem disputat tres partits oficials contra el Castellonense. Els dos de la temporada passada van acabar 1-1. El d’enguany en la primera volta vam acabar 0-1, però va ser un partit en el qual ells es van quedar prompte en inferioritat numèrica, crec que va ser al minut 25. Servirà poc perquè està clar que eixe partit ells van estar molt condicionats per quedar-se en 10. Ells porten una dinàmica de 5 partits sense perdre, si no m’equivoque. Això els ha de donar molta moral, perquè és important no caure derrotat. Crec que serà un partit igualat, com els que hem disputat fins ara contra ells. Són un bon equip i els farà també molta il·lusió guanyar aquest partit ajornat que molts ja han jugat, i que nosaltres som dels últims a jugar-lo. Sumar tres és meravellós per a qualsevol dels dos equips, intentarem ser nosaltres.

• Què destacaries del Castellonense?
Destacaria del Castellonense el bloc que tenen de la temporada passada i les incorporacions. Són molt bons jugadors: Isaac Puig, Enrique José, Bryan, Marcos Castells, Spiranelli, el mateix Iker Garijo, que jugava la temporada passada en el Recambios Colón. Jo destacaria això. A partir d’aquí, és futbol i veurem el que passa.