Rodrigo Ferre, Pregoner de la Setmana Santa d’Ontinyent 2022

La Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa, a proposta del seu president, ha designat com Pregoner per a la Setmana Santa de 2022 al diaca permanent, Rodrigo Ferre Bodí.

Rodrigo Ferre, natural de Banyeres de Mariola, va ser ordenat en gener de 2019 per l’arquebisbe de València i destinat a la Parròquia de Santa Maria d’Ontinyent, sent presentat en l’Eucaristia de la festa de Sant Blai el dissabte 9 de febrer de 2019.

Graduat en Teologia i en Filosofia, és un home molt culte, que sap transmetre. Ha donat innumerables xerrades. Durant molts anys ha format en la Seu de l’Institut Diocesà de Ciències Religioses, així com en la Seu d’Ontinyent.

La seua vinculació a la nostra ciutat no sols ve de fa uns anys, sinó que li atresora una gran experiència com a docent en Ontinyent, ja que durant prop de 15 anys va ser professor de l’assignatura de religió a IES l’Estació, concretament des de 1993 a 2007. Amb aquest nomenament serà la primera vegada que un diaca pregone la nostra Setmana Santa.