Rodrigo Rodríguez, entre els deu primers d’Espanya al concurs ‘Big Challenge’ d’anglés

Els centres educatius busquen actualment mètodes per a ensenyar anglés que siguen tant entretinguts com efectius. En el Col·legi Santa Maria, el Departament d’Idiomes ha promogut la participació dels estudiants d’ESO en el concurs de llengua i cultura anglosaxona The Big Challenge. Aquesta competència ofereix als alumnes l’oportunitat de practicar l’anglés de manera lúdica durant la segona meitat del curs, fomentant l’aprenentatge a través del gaudi de la llengua.

A més, aquest concurs inclou incentius, ja que recentment es van anunciar els resultats en els quals van participar estudiants de tota Europa. El Col·legi Santa Maria va expressar la seua satisfacció amb els assoliments dels seus alumnes i va felicitar a Pau Hernández, Alejandro Hernández, Olivera Ianculov i Rodrigo Rodríguez per obtindre el primer premi en la seua categoria dins del col·legi.

Malgrat els premis interns, el centre educatiu d’Ontinyent va destacar especialment l’assoliment de Rodrigo Rodríguez, qui va obtindre la puntuació més alta de la província de València (primer entre 247 alumnes) i es va posicionar en el nové lloc en l’àmbit nacional (nové entre 3,025 alumnes). El Col·legi Santa Maria va concloure expressant el seu orgull per aquests resultats.