Rodríguez: “nosaltres som de fets, i en el primer any de la nova legislatura ho hem tornat a demostrar”

“Nosaltres som de fets, i en el primer any de la nova legislatura ho hem tornat a demostrar”. Són paraules de Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, en una roda de premsa al parc de la Glorieta a la qual feia balanç del període transcorregut des que fora investit alcalde per a la present legislatura, la seua quarta al capdavant del Govern Municipal.

En l’acte, al qual acudia acompanyat pels regidors i regidores del Govern d’Ontinyent, Jorge Rodríguez repassava la gestió d’un Govern “al qual la ciutat ha aprovat el pressupost més elevat de la història, 52 milions d’euros, amb un 80% d’inversions procedents d’altres entitats i administracions”.

Un govern “amb la mateixa filosofia dels anys anteriors, amb la ciutadania al centre de l’acció del Govern, donant atenció tant al veïnat com al teixit empresarial, cultural, festiu, social i veïnal, amb una línia de treball clara, que ha permés assentar les bases d’una ciutat moderna, on la protecció i el benestar social han sigut, són i seran un pilar fonamental”.

Un període al qual s’ha mostrat com el posicionament estratègic d’Ens Uneix “ha fet possible que en tan sols un any d’aquesta legislatura, la Diputació haja invertit més de 4 milions d’euros a la ciutat, una realitat que ningú pot qüestionar”. 

Un posicionament i un pes allà on es prenen les decisions “que també ha servit per a desbloquejar les obres de l’hospital”, on s’executen 5 contractes per un import superior als 10 milions d’euros per a aspectes tan importants com els quiròfans o les sales blanques.

L’alcalde destacava que “anem cap a un futur esperançador, on continuem veient que les idees que projectem es fan realitat, i d’ací a poc estaran finalitzades a Ontinyent les obres del Centre Intergeneracional, el Museu del Tèxtil, el carrer José Simó Marín, el grup d’habitatges Ramón Llín, la muralla, la residència de La Beneficència, el parc de Les Mamàs Belgues o el mateix Hospital, realitats que milloraran el dia a dia de la nostra gent”.

Jorge Rodríguez destacava que és el camí “que vol la ciutadania, que ens va donar la majoria buscant una continuïtat en el treball fugint d’experiments i tendències volubles. Amb l’aval de la gestió i l’experiència, amb la Vicepresidència 1a de la Diputació, i sobretot amb suport de la ciutadania, els projectes ambiciosos i sensats estem fent d’Ontinyent la ciutat que entre totes i tots volem”.