Rubén Montava i Vicent X. Vila, Ambaixador i Banderer Cristians 2019

Ja tenim complet el quadre de càrrecs per a les Festes de Moros i Cristians 2019. La candidatura que presentaven Rubén Montava i Vicent X. Vila a l’assemblea dels Gusmans el dissabte va obtindre el suport de la comparsa. Per tant, Rubén Montava com Ambaixador i Vicent X. Vila com a Banderer, s’uneixen al llistat que ja s’havia donat a conèixer amb Gabriel Ferre (Asturs) i Ángel Torregrosa (Saudites) com a Capitans i l’Ambaixador i Banderer de la mitja lluna, els chanos José Luis Belda i José Luis Azorín.

Montava i Vila, components dels Gusmans per l’esquadra Veguers, seran els encarregats de posar veu als versos de Cervino i sostindre l’estandart de la creu durant les pròximes festes. El nomenament tanca un cap de setmana intens a les comparses on, a les respectives seus socials, s’han portat a terme les Creuaes per tal d’analitzar l’última edició, tancar balanços i proposar nomenaments.

D’altra banda, per a diumenge 16 està previst que tinga lloc la Pujà del Crist després de la seua suspensió el darrer. Amb tot, encara que estem a principis de setmana, la previsió continua anunciant pluja per a eixe dia. Caldrà seguir l’evolució de l’oratge i els corresponents parts meteorològics.