Sant Rafael recapta més de 4.000 euros per a ‘Música para salvar vidas’

Una recaptació extraordinària per a un espectacle fabulós i una gran iniciativa solidària. Així es pot concloure la gran vetlada que va organitzar la parròquia de Sant Rafael amb l’actuació del grup Aba Taano.

Un total de 370 entrades venudes per a presenciar a l’esglèsia de Sant Rafael una audició de gospel que va delectar tots els presents amb música de l’ànima, amb l’esperit i la força d’Àfrica i amb el bon fer d’un gran conjunt artístic.

La recaptació total, entre les entrades i el merchandising, ha pujat a 4.164 euros que seran destinats a l’ONG ‘Música para salvar vidas’.

Els fons tindran com a finalitat aquesta entitat no lucrativa que es basa en un projecte que fa servir la música, la dansa i l’art per restaurar la dignitat dels jóvens a Uganda, país que va ser assolat per una cruel guerra civil fa uns anys. ‘Música para salvar vidas’ és una petita ONG, creada el 2005 a Kireka, Kampala, (gràcies al suport d’uns quants socis i padrins espanyols), on s’ajuda xiquetsi joves ugandesos a tindre un futur digne al seu propi país. La seua finalitat és acompanyar-los fins que realment puguen valdre’s per ells mateixos. Aquesta és la raó per la qual l’ajuda es desenvolupa de cara a xiquets menust, però també adolescents i jóvens. Se’ls dona una educació integral que comprén també l’afecte i la formació que no han pogut rebre dins del seu entorn familiar i se’ls ajuda a trobar una eixida professional. Per això l’ONG compta amb formadors, psicòlegs i consellers en diferents àmbits. Actualment, ‘Música para salvar vidas’ té molta gent formada que ja pot desenvolupar treballs al món de la medicina, el turisme, les noves tecnologies, i nombroses altres professions clàssiques.