Saúl Blanco renova amb el Club Martínez Valls Bàsquet

El Club Martínez Valls Bàsquet ha anunciat la renovació del tècnic Saúl Blanco per a la temporada 2022/2023. L’exjugador de l’ACB i ara entrenador tornarà a posar-se al capdavant de l’equip Eset-Ontinet masculí, un conjunt amb el qual ha aconseguit l’ascens a la lliga EBA. A més, Blanco continuarà també, durant la pròxima temporada, com a director esportiu i treballant amb la resta d’equips que formen l’escola del Club Martínez Valls Bàsquet.

Des de l’entitat esportiva, el seu president, Elu Mancebo, destacava que “hem gaudit molt del bàsquet aquesta temporada” i explicava que aquest acord té com a objectiu “continuar creixent. Hem aconseguit pujar de categoria, no sabem fins a on podem arribar, però estem molt satisfets amb el seu treball aquest any”.

Per la seua banda, Saúl Blanco, declarava que aquesta “és la millor decisió” i afirmava que “ja estem treballant en la pròxima temporada”. A més, afegia que entre els seus propòsits no només està el dels resultats esportius sinó també créixer com a massa social i continuar impulsant el bàsquet a Ontinyent.