Saúl Blanco renova com a entrenador de l’Eset Ontinet masculí

FOTO: Fernado Valls Montés

El Club Martínez Valls Bàsquet ha renovat a Saúl Blanco com a entrenador de l’Eset Ontinet masculí i director esportiu de l’entitat. Així, l’exjugador d’ACB complirà una tercera temporada amb el club ontinyentí, que ha volgut tornar a confiar en ell després dels grans resultats obtinguts en les dues últimes temporades, on l’equip s’ha consolidat dins de la lliga EBA.

El tècnic asturià ha explicat que “allò que necessita un club per a créixer és un projecte a mitjà-llarg termini. No només en el que respecta al primer equip, sinó també en planter, massa social, repercussió…”. Continuar en el projecte és per a Blanco “la meua manera de contribuir al club i a la ciutat, on em sent molt còmode i a gust” i destaca “la gran ajuda que he rebut de la Directiva del club i de tota la resta d’entrenadors”.

Respecte a la pròxima temporada, els objectius de l’entrenador de l’Eset Ontinet són “clars i ambiciosos”, així declara que “hem de saber on estem, però hem de voler estar dalt. Després el joc i els resultats diran on acabem, però l’objectiu de tots els equips, siga de la categoria que siga, ha de ser guanyar i en això anem a treballar”.

Pel que fa al Club Martínez Valls Bàsquet, des de la Junta Directiva, declaren la gran satisfacció de poder comptar amb Saúl Blanco una temporada més. “La seua dedicació i esforç tant amb el primer equip com amb la resta de jugadores, jugadors i entrenadors del club és d’agrair. Per a nosaltres és tot un orgull que Saúl Blanco crega en el nostre projecte i senta aquest club com el que és, la seua casa”.