Segona víctima mortal de COVID-19 a Ontinyent

Hui s’ha produït la segona mort confirmada a causa de COVID-19. Segons ha pogut saber El Periòdic d’Ontinyent es tracta d’un veí  de la nostra ciutat de 86 anys que ha faltat a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Aquesta segona mort s’afegeix a l’home de 93 anys que va faltar la setmana passada també afectat per infecció de Coronavirus.

El nou òbit que s’ha registrar aquest mateix matí i segons el protocol establit de manera extraordinària atenent a l’alerta sanitària i la situació de pandèmia, el soterrar d’aquest ontinyentí tindrà lloc a les pròximes hores al cementeri d’Ontinyent en la més estricta intimitat i respectant totes les mesures de seguretat.

A les dos morts referides cal sumar la d’un veí d’Ontinyent que residia últimament a l’Olleria i que va faltar ahir dilluns. L’home, de 82 anys, va ser traslladat, primerament a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i, després, va estar remés a l’hospital Clínic de València on, finalment, va morir al no poder superar la malaltia.

La situació sanitària, encara que les morts confirmades, sembla que es mou en paràmetres de control a la nostra zona, segons han informat fonts sanitàries al nostre periódic. A la comarca de la Vall d’Albaida, segons aquestes fonts , cal comptar ja tres defuncions de persones amb coronavirus.