Seguros Francés renova el patrocini d’Ad Libitum

La Corredoria d’Assegurances V. Francés Albero, S.A (Seguros Francés) ha renovat per segon any consecutiu l’esponsorització de totes les activitats formatives de la xarxa d’escoles Ad Libitum, reafirmant així, un curs més, la seua implicació amb la cultura i els joves valencians que busquen una formació musical de qualitat. La companyia, amb seu principal a Ontinyent, no és nova en açò d’implicar-se en la música, ja que fa anys que és un dels espònsors de l’Orquestra simfònica Caixa Ontinyent: un projecte dirigit també per Ad Libitum, amb la col·laboració de l’Ajuntament Ontinyent i de Caixa Ontinyent, que serveix de trampolí per a molts músics, no sols de la comarca, sinó de tota la comunitat.

En 2022, Seguros Francés decidia, pel seu 40 aniversari i conscient de què una empresa sòlida i consolidada com ells pot fer per la societat en l’àmbit local, implicar-se en la cultura i la formació de qualitat, triant a la xarxa d’escoles de música Ad Libitum com a mitjà per a materialitzar-ho, convertint-se en el patrocinador oficial de totes les seues activitats formatives. Aquest patrocini, que s’ha dut a terme tant per a les activitats formatives que han repercutit directament sobre els alumnes, com per a les culturals relacionades amb la visibilitat de la música i del talent, ha suposat, tal com es va posar de manifest dilluns passat amb la presentació de la memòria del curs 22-23, la realització de més de 100 events, entre les quals es troben workshops instrumentals, tallers, encontres i intercanvis entre bandes, festivals, premis, formacions específiques per a professors o audicions entre altres.

Per a Ad Libitum, la renovació d’aquesta aliança per al pròxim curs 23-24, suposa afermar una iniciativa que ha tingut excel·lents resultats. Segons Toni Revert i Lluís Muñoz, directors d’Ad Libitum, “no podem estar més agraïts d’aquella decisió de donar suport a la cultura i la formació a través de la nostra xarxa d’escoles. Amb això no sols ens han ajudat a nosaltres a arribar més lluny, sinó a tots i cadascun dels nostres alumnes, els quals s’han pogut beneficiar d’una oferta formativa molt més àmplia de la que haurien pogut sense la col·laboració de Seguros Francés”, i a més remarcaven la implicació de les empreses i entitats locals com un element necessari i essencial per a sostenir un projecte d’aquesta envergadura.

Des de la direcció de la corredoria de segurs, traslladen el seu desig per continuar potenciant la riquesa cultural, conscients que la formació és el millor motor, i per això han decidit renovar un curs més l’acord d’esponsorització. Segons Carolina Jordá, directora de Marketing de Seguros Francés, “estem compromesos amb la contribució activa a la millora social, cultural i ambiental del nostre entorn. Ha sigut una experiència molt gratificant celebrar el nostre 40 aniversari contribuint a les més de 100 activitats destinades a donar suport a la formació de xiquets i joves. Hem gaudit compartint algunes d’elles, vivint la il·lusió dels alumnes i dedicació dels professors. No volem que això es quede ací, sinó que volem continuar contribuint a un projecte formatiu d’aquesta envergadura”.

“Ens assegurem que la música sona”, ha sigut i continuarà sent l’eslògan d’aquesta nova temporada marcada per una col·laboració estreta, en la que Ad Libitum i Seguros Francés tornaran a caminar de la mà fent que la música sone.