Sents, entre els 55 millors restaurants de la Comunitat Valenciana

La Guia dels 55 Millors Restaurants de la Comunitat Valenciana ha incorporat a l’Estrella Michelin d’Ontinyent, Sents Restaurant, en el seu rànquing. Els germans Santi i Joaquín Prieto, entren ara a formar part d’un llistat en el qual es troben els millors establiments hostalers de la nostra autonomia.

Aquesta guia és una iniciativa del periòdic Levante-EMV i la seua revista de societat i cultura Urbanque. El nom dels 55 premiats es va donar a conéixer en una gala celebrada en l’edifici Veles e Vents de València i en ella van intervenir el president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, així com, alguns dels cuiners amb més renom i  alguns dels protagonistes del món de la gastronomia de la Comunitat Valenciana.

És per això que des de Sents Restaurant “volem agrair a tots els nostres clients les crítiques que ha rebut el restaurant i la gran acollida que s’ha mostrat a la nostra proposta gastronòmica i a la nostra forma de treballar. Amb aquesta gran motivació seguirem treballant per a millorar encara més cap a vosaltres”, manifesten els germans Prieto.