Set grups posaran la música del GO!Festival, aquesta nit, al barri de Sant Rafel

Coincidint amb les festes del barri de Sant Rafel, l’Ajuntament d’Ontinyent, conjuntament amb la Universitat de València, la Sala Almàssera i Caixa Ontinyent han fet possible la segona edició del festival musical Go!Festival. Aquest esdeveniment tindrà lloc aquesta mateixa vesprada i nit, a partir de les 18.00 hores, al pàrquing del col·legi Rafael Juan Vidal.

Al llarg de la vesprada, i fins a les quatre de la matinada, passaran per l’escenari un total de set conjunts distints, els quals oferiran un ampli repertori d’estils musicals. Els concerts començaran amb la participació de Bitches Deejays, prevista per a les 18.00 hores, qui aniran seguits dels ontinyentins del Grupo Eñe. La música del grup Shambala, també ontinyentí, serà l’encarregada de tancar la vesprada, començant la seua actuació a les 20.00 hores.

Entrada la nit, a les 21.00 hores, el grup pegolí Smoking Souls durà a Ontinyent la seua característica música en valencià, donant pas, a continuació, a la banda murciana Varry Brava, qui es defineix com “una banda divertida, sense prejudicis, descarada i hedonista” i actua com a cap de cartell. A les 00.40, el rock es tornarà el protagonista amb el grup Dinero, qui precedirà a Plan B i, novament, a Bitches Deejays, qui donaran per finalitzada aquesta cita musical a les quatre de la matinada.

Les entrades, que han estat disponibles tant a la plataforma digital www.wegow.com com a la Sala Almàssera i a la papereria Folios y Tinta, podran adquirir-se, a partir d’aquesta vesprada, a les mateixes taquilles del recinte pel preu de 15 euros, destinant-se part del cost al Projecte Trèvol.