S’intensifiquen els robatoris a Ontinyent

El nombre de robatoris en habitatges del disseminat i del nucli urbà s’ha intensificat en els últims cinc dies a Ontinyent. Segons ha pogut saber aquest periòdic, divendres passat, dia de la Puríssima, almenys quatre casetes de diferents punts del terme municipal van ser víctimes de robatoris.

La informació de la qual disposen des de la Policia Local d’Ontinyent, divendres de vesprada, “entre les 18 i les 22 hores, vam rebre quatre alertes: una al Camí Garnacha, una al Camí Bonavista, altra al Camí de la Moneda i una al Camí dels Presos”. Dels quatre robatoris soferts el divendres, hi ha constància de què “en una d’elles els lladres es van emportar diners i joies”. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació.

Els robatoris han continuat aquesta setmana al nucli urbà d’Ontinyent. Ahir, dimarts, els lladres van entrar en un pis de l’avinguda d’Albaida, prop del parc Mestre Ferrero. Segons confirmen fonts municipals, “l’avís va ser rebut a les 13.50 hores, aproximadament. La Policia Nacional s’ha fet càrrec del cas” en tractar-se d’un succés ocorregut al nucli urbà.