SOC destinarà els beneficis de la gala a Anima Càncer Ontinyent

L’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC organitza la seua segona Gala del Comerç solidària per donar a conèixer l’oferta comercial i de serveis d’una manera molt visual i ajudar, a més, a una associació local com Anima Càncer Ontinyent. La iniciativa tindrà lloc el pròxim 15 d’octubre, a les 19:00 h, a la plaça de l’Ajuntament. La presentació comptava amb la presència de la presidenta de SOC, Marisa Bernabeu; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda i el president d’Anima, Lluís Muñoz. Durant la presentació, Bernabeu explicava que “després de l’èxit de l’edició passada, volíem tornar a oferir una vesprada que es convertisca en un aparador de l’oferta comercial que tenim als nostres comerços”.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava el treball de SOC i de les associacions comercials “per continuar impulsant el comerç local i de proximitat, que s’ha esdevingut clau per a l’economia local”. Així, el regidor recordava que aquesta iniciativa es complementa amb les campanyes comercials que “impulsem des de l’Ajuntament perquè no sols la ciutadania d’Ontinyent sinó també de la comarca i de comarques veïnes coneguen la gran varietat de comerç i servei que poden trobar a Ontinyent” i incidia que “tant aquesta Gala com les diferents campanyes comercials que organitzem en coordinació amb les associacions són les que han permès que la nostra ciutat tinga ara mateixa més densitat comercial que ciutats tradicionalment comercials”.

Un any més, la jornada comptarà amb la participació del presentador i comunicador Eugeni Alemany. Des de l’Associació Anima Ontinyent, Lluís Muñoz, agraïa “que hagueren pensat en ANIMA perquè com, després de la pandèmia, qualsevol ajuda és benvinguda i sobretot perquè els beneficis d’ANIMA són per a les persones usuàries i familiars”.
Les persones interessades poden adquirir la seua entrada als comerços de SOC adherits havent ampliat fins a 700 les entrades.